Je buitenkant is een reflectie van wat zich binnen afspeelt.

Hallo mooie vrouw, ik ben Malinche, Change Maker, leerling sjamaan en ik coach jou graag naar een nieuwe, betere, versie van jezelf door je vaak onbewuste gewoontes en patronen bloot te leggen waardoor blijvende verandering mogelijk wordt.

Geluk is niet afhankelijk van externe factoren, geluk komt van binnenuit,

Ik geloof dat eten verbind, de maaltijd als rustpunt in de dag waarbij er liefde en aandacht is voor elkaar.

Hoe is het allemaal begonnen?

Ik ben geboren in Mexico uit een Nederlandse vader en Frans-Russische moeder samen met mijn zus en twee broertjes. Op mijn vijfde kwamen we via Venezuela en Saudi Arabië naar Nederland waar we een niet doorsnee gezin vormden in een klein West-Fries dorpje.

Doordat mijn moeder (nog)geen weet had van de Nederlandse keuken en cultuur aten wij geen standaard aardappelen, groenten en vlees en kon iedereen altijd aanschuiven voor het eten. Mijn moeder was en is een fantastische kok en haar eettafel is nog steeds het sociale centrum van het huis waar iedereen welkom is. Eten was de verbindende factor die iedereen samenbracht, vrienden en familie. Voeding in de breedste zin van het woord.

Na mijn studie ging ik samen met mijn vriend en huidige man een jaar backpacken in Australië. Ik werd verliefd op het land, de lifestyle en het avontuur om nieuwe plekken, mensen en dingen te ontdekken en droomde ervan om hier ooit te wonen.

In de tien jaar die volgden op dit avontuur, zocht ik de perfecte baan, verbouwden we ons huis, kreeg ik drie kinderen en eindige dit in Burn Out.

Van huisje-boompje-beestje naar Burn-out
Ik ging van huisje-boompje-beestje naar Burn Out en dit was het keerpunt voor mij. Ik moest het anders doen maar HOE? Mijn zoektocht naar geluk en een betere gezondheid begon hier.

Op mijn dieptepunt werd onze droom werkelijkheid en konden we met het hele gezin een leven gaan opbouwen in  Australië. In dit jaar leerde ik wat werkelijke rust met mijn lichaam en geest deden, ik had letterlijk afstand gekregen om te kijken naar mijn leven en de invulling hiervan. Ik zocht hulp bij een naturopaat, deed mijn eerste detox kuur en leerde de beginselen van wat mijn lichaam nodig had om optimaal te functioneren en me lekker in mijn vel te voelen. Terug in Nederland ging ik op zoek naar de verklaring hiervoor en de onderliggende oorzaak.

De invloed van hormonen
Ik kwam erachter wat de invloed van hormonen zijn op je gezondheid en dat de westerse maatschappij een behoorlijke uitdaging is om deze goed te laten functioneren. De stress om elke dag weer al die ballen in de lucht proberen te houden om gezin met werk te combineren, snel koken, verleidingen op iedere hoek, teveel verplichtingen, te weinig ontspannen en bewegen en teveel gifstoffen in onze omgeving maken dat ons lijf en onze geest het vroeg of laat niet meer kan verwerken.

Ik leerde waarom mijn lijf schreeuwde om chocola tijdens mijn menstruatie en hoe ik dit weg kon nemen door mijn voeding aan te passen. Dat de darmen de basis zijn voor je gezondheid en door die te ontdoen van lichamelijke en geestelijke ‘shit’ ik me helder, fris en fruitig voelde.

Dat (sap) vasten een fantastische eerste stap is naar een gezondere levensstijl. Dat ik een constante energie kan behouden door bewust te gaan voelen wat ik nodig heb in plaats van het weg te drukken en bij te sturen waar nodig.

Wat niet wil zeggen dat mijn leven alleen maar leuk is maar vooral dat ik beter om kan gaan met de uitdagingen op mijn pad zonder de hele tijd onderuit te gaan.

De sleutels tot geluk

De sleutels tot geluk leerde ik tijdens mijn Medicine Wheel opleiding (sjamanisme) en in het dagelijks leven kan ik de lessen steeds beter toepassen en ervaren.

Voorheen was mijn geluk afhankelijk van mijn man, kinderen, het weer, nogal willekeurig dus. Tegenwoordig weet ik dat ik 100% verantwoordelijk ben voor mijn eigen geluk, als ik die verantwoordelijkheid ook neem, heb ik zelf invloed op hoe ik me voel.


Happy= een fabrieks instelling en je kunt deze emotionele staat kiezen, elke dag weer van moment tot moment.

Ik zit veel beter in mijn vel, heb een veel betere relatie met mijn man, kinderen en andere dierbaren omdat ik niet meer alles persoonlijk opvat mijn energie veel beter kan bewaken en meer ruimte heb voor anderen.

Door alle verworven inzichten over de invloed van voeding, stress en beweging op mijn hormonen  en bewustwording van mijn gedrag, gedachten en gevoelens kan ik veel sneller de vinger op de zere plek leggen en bijsturen waar nodig. Ik heb geleerd dat gezond leven niet moeilijk, tijdrovend of saai hoeft te zijn als je maar weet waar je op moet letten.
When you FEEL better, You DO better! 
 
Ik zie ik veel vrouwen worstelen met dezelfde dingen waar ik mee worstelde, niet LEVEN maar OVERLEVEN.
Ik weet dat het anders kan als je stopt met jezelf te vullen en begint met VOEDEN. Voeden met liefde, aandacht en de juiste gewoontes.
Dan veranderd alles en is ALLES (weer) mogelijk.


Once you know, you cannot unknow.

Iedereen is anders en wat voor de een werkt, werkt niet altijd voor de ander.

Ik pionier erop los en heb met vallen en opstaan geleerd wat voor mij werkt en wat niet.

De kunst is om erachter te komen wat jij nodig hebt, wat de oorzaak is van je probleem.

De oorzaak achterhalen (ipv symptomen te bestrijden)en die samen op te lossen door transformatie en tools waardoor jij als een nieuwe versie van jezelf de deur uit gaat en na een traject niet meer terug hoeft te komen; DAT is mijn MISSIE en PASSIE!

Healthy is an outfit that looks different on everybody.

Ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden of een op maat gemaakt plan? Vul dan hieronder je naam en email adres in met je vraag en ik neem contact met je op.

Lieve, mooie, prachtige, krachtige vrouw,
Ik zie je graag!

Liefs

Malinche

DISclaimer

Dit is een faketekst. Alles wat hier staat is slechts om een indruk te geven van het grafische effect van tekst op deze plek. Wat u hier leest is een voorbeeldtekst. Deze wordt later vervangen door de uiteindelijke tekst, die nu nog niet bekend is. De faketekst is dus een tekst die eigenlijk nergens over gaat. Het grappige is, dat mensen deze toch vaak lezen. Zelfs als men weet dat het om een faketekst gaat, lezen ze toch door.

15 + 8 =

Pin It on Pinterest