0ver Mij

Stel je voor….

Hoe zou het zijn om de hele dag

  • Voldoende energie te hebben voor je passie, je kinderen, je bedrijf?
  • Moeiteloos een lekkere gezonde maaltijd in elkaar te draaien en het stralend middelpunt op etentjes te zijn?
  • Lekkerder in je lijf en kleren te zitten?

Onmogelijk denk je? Wat nou als ik je vertel dat je dat kan en dat het ook niet moeilijk is? Wat zou je dan doen?

Hallo ik ben Malinche, Hollistic Health coach, Kitchen Creator, avonturier, getrouwd en moeder van 3 (b)engels en wil dolgraag mijn liefde voor lekker en gezond eten en leven delen waardoor jij jezelf voedt en hierdoor beter voor je kinderen en andere dierbaren kunt zorgen.
Je accu blijft opgeladen waardoor je het beste uit jezelf kunt halen. Van overleven naar leven.

Make yourself a priority. It’s not selfishIt’s necessary.

Hoe is het allemaal begonnen?

Ik ben geboren in Mexico met een Nederlandse vader, Frans-Russische moeder, 1 zus en 2 broertjes.
Op mijn vijfde kwamen we naar Nederland waar we een niet doorsnee gezin vormden in een klein Westfries dorpje. Doordat mijn moeder geen weet had van de Nederlandse keuken aten wij geen standaard aardappelen groente en vlees. Mijn moeder was en is een fantastische kok. Onze eettafel was het sociale centrum van ons huis waarbij iedereen van harte welkom was. Eten was de verbindende factor die iedereen samenbracht, vrienden en familie.

Ik geloof dat eten verbindt, de maaltijd als rustpunt in de dag waarbij er liefde en aandacht is voor elkaar.

Na mijn studie ging ik samen met mijn man (toen nog vriendje) een jaar backpacken in Australië.
Ik werd verliefd op het land, de lifestyle en het avontuur om nieuwe dingen te ontdekken en droomde ervan om hier ooit te wonen.

In de tien jaar die volgden op dit avontuur, zocht ik de perfecte baan, verbouwden we ons huis, kreeg ik 3 kinderen en eindigde dit in Burn out. Ik ging van huisje-boompje-beestje naar Burn-out en dit was het keerpunt voor mij. Ik moest het anders doen maar HOE? Mijn zoektocht naar geluk en een betere gezondheid begon hier.

Op mijn dieptepunt werd onze droom werkelijkheid en konden we met het hele gezin een leven gaan opbouwen in Australië. In dit jaar leerde ik wat werkelijke rust met mijn lichaam en geest deden, deed ik mijn eerste detox kuur en leerde de beginselen van wat mijn lichaam nodig had om lekker in mijn vel te zitten. Terug in Nederland ging ik op zoek naar de verklaring hiervoor, de onderliggende oorzaak.

Ik kwam erachter wat de invloed van hormonen zijn op je gezondheid en dat balans houden in onze Westerse samenleving een grote uitdaging is. De stress om elke dag weer al die ballen in de lucht proberen te houden om ons gezin met werk te combineren, snel koken met pakjes en zakjes met teveel suikers en te weinig voedingsstoffen, te weinig tijd om te ontspannen en te bewegen en teveel gifstoffen in onze omgeving (cosmetica, schoonmaakmiddelen, wasmiddelen etc.)

Ik leerde waarom mijn lijf schreeuwde om chocola tijdens mijn menstruatie en hoe ik dit weg kon nemen door mijn voeding aan te passen. Dat de darmen de basis zijn voor je gezondheid en door die te ontdoen van lichamelijke en geestelijke ‘shit’ ik me helder, fris en fruitig voel. Dat ontgiften een fantastische eerste stap is naar een gezondere levensstijl. Dat ik een constante energie kan behouden door bewust te gaan voelen en bij te sturen waar nodig. Met hulp van natuurlijke ondersteuning van essentiële oliën.

Ik streef naar meer liefde en aandacht voor alles wat ik doe want wat ik aandacht geef groeit!

Ik heb geen last meer van klachten als depressieve gevoelens, heftige menstruatie, moodswings, puistjes, opgeblazen buik en overgewicht. Eerlijk gezegd mag er nog wel wat van af maar ik weet waar dat aan ligt. En zodra ik deze klachten voel opkomen weet ik ook wat ik in kan zetten om mijn lichaam en geest te ondersteunen in de ups-en downs die horen bij het leven.
Voor mij werkt de 70-30% regel waarbij ik 70% van de tijd gezond en verantwoord eet en 30% van de tijd zonder schuldgevoel geniet van de ‘foute’ dingen in het leven zoals wijn, taart, chocola.

Door alle verworven inzichten over de invloed van voeding, beweging en stress op mijn hormonen en bewustwording van mijn gedrag, gedachten en gevoelens kan ik veel sneller de vinger op de zere plek leggen en bijsturen waar nodig. Ik heb geleerd dat gezond leven niet moeilijk, tijdrovend of saai hoeft te zijn als je maar weet wat je doet en waar je op moet letten.

Door het ontdekken van de kracht van ontgiften in combinatie met echte voeding en ondersteuning met de kracht van de natuur, ben ik compleet veranderd en heb ik het tot mijn missie gemaakt om mijn kennis te delen met andere bewuste moeders.

Ik geloof dat moeders de sleutel zijn voor een meer liefdevolle wereld door onze kinderen liefdevol voor te leven.

Met pijn in mijn hart zie ik veel vrouwen en moeders die worstelen met dezelfde dingen waar ik mee worstelde, niet genoeg energie hebben om de dingen te doen die je wilt doen. Niet leven maar overleven. Ik weet dat dit niet hoeft, ik weet dat het anders kan als je stopt met jezelf te vullen en begint met voeden. Voeden met liefde, aandacht, de juiste voeding, beweging en genoeg ontspanning.

When you feel better, you do better!

Iedereen is anders en wat voor de een werkt, werkt niet voor de ander.

Ik pionier erop los en met vallen en opstaan leer ik wat voor mij werkt en wat niet.

De kunst is om erachter te komen wat voor jou werkt.

Door te luisteren naar je lichaam en je gevoel weet je wat voor jou werkt.

Alleen jij weet wat het beste is voor jou, durf hierop te vertrouwen!
Niemand heeft zoveel wijsheid over je lichaam als jij.

Ik leer je de basis van voeding in de breedste zin van het woord en nodig jou uit om vooral te doen wat goed voelt voor jou en mijn basisgerechten aan te passen naar jou smaak en voorkeuren!

Mijn doel is om jou de kennis te geven zodat je zelf een bewuste keus kunt maken die bij jou past.

The joy of healthy food with a touch of guilty pleasures

Wil jij graag lekker en gezond eten en heb je geen idee hoe dat moet?

Heb jij behoefte aan eerlijke informatie zodat je je eigen keuze kunt maken?

Hoe zou het voelen om een constante energie te hebben om te doen wat je wilt doen in dit leven?

Op 1 april 2018 start ik met mijn online programma, dus nog even geduld.
Wil je niet wachten en nu je dag al goed beginnen?

[et_bloom_inline optin_id="optin_1"]

Pin It on Pinterest