Illumination= verlichting

  Emotioneel vrij voelen door een unieke combinatie van coaching, sjamanisme en een vleugje hypnose. Samen gaan we op zoek naar de onderliggende oorzaak van je probleem die we door een oude transitie techniek (illumination) gaan transformeren waardoor je probleem, blokkerende gevoelens en belemmerende overtuigingen opgelost worden. Tijdens de sessies gaan we de diepere gevoelslagen verkennen. Door middel van ademtechnieken kunnen we tot de kern komen (mits jij dit toelaat). Wat kan volgen is een soort breekpunt/oer-emotie die gepaard gaat met sterke gevoelens. Door deze gevoelens te doorvoelen ga je door de weerstand heen en verwerk je de emotie waardoor deze je niet meer zal belemmeren in je dagelijks leven. Je kunt je voorstellen dat dit enorm bevrijdend is.

Dit werkt door in je gedrag, spraak, gevoel. Je voelt je bijvoorbeeld zelfverzekerder, sterker en durft je meer te laten zien, horen of voelen. Je voelt je bevrijd en lichter waardoor mensen, situaties of angsten geen grip meer op je hebben. Voorafgaand aan de sessie heb je digitaal een vragenlijst ingevuld die helpt om snel tot de kern van je probleem te komen. Tijdens de sessie beginnen we met een vraaggesprek (BUR methode) en is de vragenlijst leidraad. Het is van belang dat je inzicht krijgt in je probleem, bewust bent wat dit voor je doet en waar het je tegen houd. En als laatste dat je ervan af wilt.

Ben jij er klaar voor om de diepere gevoelslagen los te laten?

Totaal duur van 1 sessie is 2-2,5 uur en minimaal 3 sessies is aan te raden om meerdere lagen op te ruimen en jou een nieuwere, verbeterde versie van jezelf te laten voelen.

 

 

Detox/Vastenkuur

Je darmen zijn de basis van je gezondheid. En in onze huidige maatschappij worden ze behoorlijk uitgedaagd. De luchtkwaliteit, ons drinkwater, pesticiden op groenten en fruit, gifstoffen zijn (bijna) niet te vermijden. Onze spijsvertering moet heel hard werken om alles af te voeren en werkt 24/7 het hele jaar door zonder pauze.

Van oudsher bestaat vasten al eeuwen en wordt als zodanig ingezet om je lichaam rust te geven en zich te laten herstellen. Wil je meer weten over het hoe en wat van vasten en waarom je dit zou doen? lees dan HIER verder.

Ik werk met de kuren van Innerwave die 100% natuurlijk zijn en van biologische oorsprong. Je kunt vasten op verschillende manieren (blijven eten tot en met sapvasten incl. darmspoelen). Mijn rol is om samen met jou te bepalen welke kuur bij je past en je met super resultaat kunt afronden, ik begeleid, motiveer en geef je mijn expertise hierin. Je zou bijvoorbeeld heel goed een leverreinigingskuur kunnen combineren met een detoxkuur waardoor je pijnloos en zonder operatie van je galstenen afkomt.

Ik adviseer om mee te bewegen met de seizoenen en raad het voorjaar en najaar aan om een vastenkuur te doen.

Ben je klaar voor een grote schoonmaak, de APK voor je lijf en je weer lekker in je vel te voelen met een helder hoofd en een babyzachte huid? Vraag naar de mogelijkheden via mail of telefoon.

 

Massages.

Ik geef verschillende massages. Huid-op-huid contact en ontspanning zijn zeer belangrijk voor ons geluk en in ons dagelijks leven gebeurt dit te weinig. Een massage is een weldaad voor onze lijf, geest en ziel en is bewezen stressverlagend.

Ik geef de volgende massages:

Aromatouch massage, dit is een ontspanningsmassage met essentiële oliën die ervoor zorgen dat het effect een diepere werking heeft. 
Tijd: 1 uur= 55,-

Siberische Orgaan massage is gericht op het helen van de interne organen.
In de buik huist het centrum van de levensenergie (chi). De energie gaat vrijer stromen als blokkades in de buik verzachten of opgeheven worden dmv Russische traditie met het gebruik van druk. Bij overbelaste organen kan er disbalans in andere lichaamsdelen ontstaan. Door de organen te ontspannen lost deze spanning op. Stress vermindert.

Deze holistische benadering streeft naar fysieke ontspanning, emotionele balans en mentaal ster in het leven staan. Een goede basis voor gezondheid.
Voor iedereen geschikt. Ondersteunt ontgiftingskuren (vasten) effectief bij spijsverteringsproblemen, stress, auto-immuunziekten, vermoeidheid en nog veel meer.

Tijd: 1 uur = 85,-

 

The Switch traject.

 

Afvallen is het probleem niet, het volhouden wel.

In 6 maanden nemen we je voeding, lifestyle en mindset onder handen en verander je in een nieuwe, betere versie van jezelf

Je begint met een vastenkuur,  krijgt een kant en klaar voedingsplan, we werken aan je mindset, gedrag en patronen waardoor je een blijvend resultaat krijgt.

Elke maand zien we elkaar 2 uur (vrij in te delen) en kun je via mail of whatsapp vragen stellen of om hulp vragen, ik reageer binnen 48 uur.  
Prijs: 995,- of 6 x 165,-

 

 

7 + 11 =

Pin It on Pinterest