"Natuurlijk Medicijnkastje"

workshop

Ik neem je mee in de wondere wereld van essentiële oliën.

 Feel good with essential oils

Ik geloof dat de natuur alles bevat wat we als mens nodig zouden hebben, niet alleen voeding maar ook zeker medicijnen.

Uit eigen ervaring en door alle kennis die ik in de loop der jaren opgedaan heb, weet ik dat chemische middelen snel en efficiënt kunnen werken en soms ook nodig zijn maar op de lange termijn meer schade aan de natuurlijke lichamelijke balans toebrengt dan dat het oplost. Dus toen ik tijdens een workshop in aanraking kwam met de esssentiele olien van Doterra was ik enthousiast en sceptisch tegelijk. Ik vroeg me af of het wel ‘echt’ zou werken dus ik besloot het eerst zelf te gaan uit te proberen binnen mijn gezin.

Het afgelopen jaar hebben de olien mij en mijn mannen geholpen bij de volgende gezondheidsuitdagingen:

– wratjes verdwenen (Oregano)
– schone luchtwegen en ademhaling (Breathe en peppermint)
– nieuwe energie, focus en motivatie tijdens lange werkdagen (Peppermint)
– frissere adem en mond (Peppermint en On guard)
– stimuleren immuunsysteem tijdens griep epidemien (Onguard)
– betere nachtrust (Lavendel en Vetiver)
– mooiere huid met minder plekjes (Tea tree en lavendel)
– dagelijks lichamelijke reinigings ritueel (Lemon)
– oplossen spierpijn en spier krampen (Deep blue)
– hulp bij verterings problemen (Digestzen)
– meer in mijn lijf en minder in mijn hoofd (Lavendel, balance, vetiver)

Tegenwoordig neem ik de olien overal mee naar toe. Ik begin mijn dag met een druppel lemon in mijn glas water (dagelijks reinigingsritueel), peppermint helpt me weer focus te krijgen tijdens lange werkdagen, lavendel heb ik toegevoegd aan mijn zelfgemaakte deodorant en wasmiddel vanwege de huidondersteunende eigenschappen en heerlijke geur, tea trea werkt als een super ontsmetting bij wondjes en helpt de huid herstellen en s’avonds voor het slapen gaan smeer ik vetiver onder mijn voeten en lavendel in mijn handen voor een super nachtrust. Mijn mannen hebben met hun sporten veel baat bij de deep blue om spierpijn en krampen snel te verminderen.

Het moge duidelijk zijn ik ben FAN!

De Doterra olien worden verkregen uit bladeren, bloemen, zaden, wortels en schors van planten en ze zijn 100% puur en biologisch. Bij planten zorgen de oliën ervoor dat het de plant beschermd tegen schimmels, bacteriën en virussen. Bij de mens heeft de olie hetzelfde effect. Het helpt je immuunsysteem te versterken en werkt tegen veel kwaaltjes, van hoofdpijn tot schimmelinfecties. De mogelijkheden zijn legio en ik ben deze elke dag aan het ontdekken.

De Doterra olien worden verkregen uit bladeren, bloemen, zaden, wortels en schors van planten en ze zijn 100% puur en biologisch. Bij planten zorgen de oliën ervoor dat het de plant beschermd tegen schimmels, bacteriën en virussen. Bij de mens heeft de olie hetzelfde effect. Het helpt je immuunsysteem te versterken en werkt tegen veel kwaaltjes, van hoofdpijn tot schimmelinfecties. De mogelijkheden zijn legio en ik ben deze elke dag aan het ontdekken.

Niet alleen helpen de olien om lichamelijke ongemakken te ondersteunen maar hebben ze ook effect op je emoties! En dat is voor mij als hooggevoeligerd een absolute meerwaarde. Als je aan de olie ruikt heeft dit direct effect op het limbische systeem van je hersenen. Het limbisch systeem is het gedeelte van de hersenen dat betrokken is bij emoties, geheugen, leren, motivatie, herinneringen en seksueel gedrag. Het ruiken aan een lavendel of Frankincense olie kan daarom direct zorgen voor een relaxed gevoel. En pepermunt zorgt voor een energieboost.

Oils are my LOVE language

Wat leer ik je?

In deze workshop krijg je uitleg over hoe de olie:
– Je helpt bij jou gezondheids uitdagingen
– Je kan laten ontspannen en aarden
– Je helpt je hormonen in balans te krijgen
– Je energie niveau verhoogt
– Je slaap verbeterd
– Je helpt je immuunsysteem te verbeteren
– Je huid laat stralen en herstellen
Vroeger had je kruidenvrouwen en medicijnmannen, tegenwoordig zijn we het verleerd om te vertrouwen op de natuur. Hier wil ik graag verandering in brengen dus nodig ik je van harte uit om aan mijn keukentafel plaats te nemen en te ervaren welke olie jou zou kunnen helpen je klachten te verminderen.

Data

De  data voor de workshops in 2018:

– 25 januari van 20.00-22.00
– 22 februari van 20.00-22.00
– 22 maart van 20.00-22.00

Jouw investering

Deze avond is GRATIS en wordt door mij verzorgd zoals men dat van mij gewend is dus onder het genot van thee/koffie met wat ‘lekkers’.
Er is plek voor 6 personen, wees er snel bij want VOL=VOL.

Meld je aan voor deze GRATIS workshop!

Pin It on Pinterest